Maaltijdservice

Waar haal ik de tijd vandaan om gezond en voedzaam te koken voor mijn gezin?

Dat is een vraag die ik steeds vaker gesteld krijg.

En daar heb ik een antwoord op!

Met mijn maaltijdservice ontvangt u elke week, geheel vrijblijvend, per whatsapp, 6 gerechten voorgesteld.

U kiest zelf welk gerecht of welke gerechten u wilt en ik maak deze voor u klaar. Smaakvolle, gezonde maaltijden voor u en uw gezin. Gemakkelijk op te warmen zodat u tijd aan tafel kunt besteden in plaats van in de supermarkt.

Bent u benieuwd? Neem dan gauw contact met me op want ik zorg graag voor genieten!

Catering

Tijd voor een feestje! Maar zelf geen tijd of zin om voor een grote groep te koken?
Zoek niet verder!!!

Mijn catering service biedt heerlijke maaltijden en hapjes voor uw feesten, evenementen en bijeenkomsten. Ik gebruik alleen hoogwaardige en verse ingrediënten om mijn gerechten te bereiden. Laat je verrassen door mijn smakelijke en unieke smaakcombinaties.

Of u nu op zoek bent naar een formeel diner, een informele borrel of een groot feest, ik kan aan uw specifieke wensen voldoen. Ook bied ik verschillende opties voor dieetbeperkingen en allergieën, zodat iedereen kan genieten van mijn eten.

Privé chef

Smaakvolle gerechten voor elke gelegenheid.
En dit in het comfort van uw eigen huis, gemaakt door uw eigen privé chef.

Als privé chef kan ik een geweldige toevoeging zijn voor uw huishouden of evenement. Ik bied de luxe van heerlijke maaltijden bereid in het comfort van uw eigen huis, zonder enige stress of gedoe dat gepaard gaat met het bereiden van de maaltijd. Een privé chef kan rekening houden met dieetwensen en -voorkeuren en kan een op maat gemaakt en gepersonaliseerd menu creëren op basis van uw wensen en behoeften.

Een privé chef is perfect voor speciale gelegenheden zoals een romantisch diner, een 21-diner of een workshop aan huis. Maar ook voor dagelijkse maaltijdvoorbereiding om ervoor te zorgen dat u gezond eet en tijd bespaart in uw drukke schema.

Met een privé chef kunt u dus ontspannen en genieten van de maaltijden en het gezelschap, zonder zorgen over boodschappen, bereiden en de afwas.

High Tea

Verwen uzelf meteen luxueuze middag:

een voortreffelijke High Tea-ervaring!

Geniet van een luxe high tea-ervaring. Een uitgebreid  samengesteld selectie van zoete en hartige vinger sandwiches, versgebakken scones geserveerd met huisgemaakte jam en een assortiment gebakjes en taarten waar je je vingers bij aflikt. Ik gebruik alleen de beste en meest verse ingrediënten voor een verleidelijk en onvergetelijke ervaring. 

Kies uit heerlijke thee of trakteer uzelf op bubbels voor wat extra glamour.

Of het nu gaat om een speciale viering zoals een verjaardag of een gezellige middag met vrienden. Een High Tea is perfect voor elke gelegenheid.

Picknick

Lekker picknicken in het park:

geniet samen van een zomerse dag vol smaak!

Zin in een perfecte picknick met je vrienden en geliefden, maar wil je je geen zorgen maken over de stress van het inpakken en voorbereiden van alles?

Mijn picknickservice zorgt daarvoor!

Ik stel, in overleg, je picknickpakket samen  om te voldoen aan jouw specifieke voorkeuren, allergieën of dieet restricties.

Of je nu op zoek bent naar een romantische date of een leuk gezinsuitje. Ik verzorg vanuit mijn kookstudio alle details, van het eten en drinken tot de picknickdekens en  het bestek,

En zo heb jij een stressvrije en plezierige picknick.

Ik hoor graag van je!

Bedankt voor je interesse in Koken met Anne! Ik hoor graag van je. Vul hier jouw gegevens in en laat me weten hoe ik je verder kan helpen.

Ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Mocht je me sneller nodig hebben, dan ben ik te bereiken op telefoonnummer 06 23 22 77 39 

Alvast bedankt voor je bericht