koken met anne logo
anne druk aan het koken in haar testkeuken

Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen, welkom bij Koken met Anne!

Ik heb een grote voorliefde voor koken én eten en ik vind het geweldig om gepersonaliseerde catering aan te bieden voor elk soort evenement.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje, je trouwdag, een verjaardagsfeest of een gezellige familiebijeenkomst, ik zorg ervoor dat je catering tot in de puntjes geregeld wordt. Ik gebruik alleen verse en kwalitatieve ingrediënten om er zeker van te zijn dat elk gerecht vol zit met smaak en culinaire creativiteit.

Als chef stel ik hoge eisen aan mijn eten. Met dezelfde eisen en met veel passie en oog voor detail stel ik een menu samen dat speciaal voor jou op maat is gemaakt. Bedankt dat je Koken met Anne overweegt voor jouw volgende evenement. Ik kan niet wachten om jouw ervaring onvergetelijk te maken!

Bent u zelf ook een foodie?

Kookt u graag zelf? Zoekt u culinaire invulling voor een vrijgezellenfeest? Of heeft u liever een kookmaatje?

Onze interactieve workshop biedt zowel beginnende als ervaren kookfanaten de kans om hun vaardigheden te verbeteren en hun receptenbestand uit te breiden. Onze deskundige koks begeleiden deelnemers bij het bereiden van een heerlijke driegangenmaaltijd met hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde apparatuur. De workshops zijn informatief, leuk en bieden veel kansen om te experimenteren. Of je nu je kookvaardigheden wilt verbeteren of indruk wilt maken op je gasten, boek vandaag nog jouw plek. Kom en bak een storm in de keuken met andere enthousiaste kookliefhebbers!