Wie is Anne?

Koken, eten & vooral genieten

Wie is Anne?

Koken, eten & vooral genieten

U kunt me een echte `foodie` noemen. Ik ben aan het koken of bakken, kijk naar kookprogramma’s op tv, of ik geniet van lekker eten.

Na jarenlang als trainer en consultant werkzaam geweest te zijn was het tijd voor verandering. Doen waar je goed in bent en waar je van houdt. En daar hoefde ik niet lang over na te denken.

Koken voor en met mensen, dat is wat ik wil doen!

Als klein meisje droomde ik er al van om voor mezelf te beginnen. Die keuze was makkelijk en ik wil wat met voeding gaan doen. In 2017 heb ik een opleiding Voedingsleer gedaan om zo meer te leren van wat het menselijk lichaam nodig heeft, hoe de voedingsbranche in elkaar zit en om mensen te kunnen begeleiden naar gezondere eetgewoontes.

Deze opleiding heb ik met veel plezier doorlopen en ik merk dat het me veel kennis heeft gegeven over de mens, eetgewoontes, producten, voedingswaarden en gezondheid en voeding.

Om me heen merk ik dat mensen het steeds moeilijker vinden om gezond te eten. Er is veel ongezonds in omloop en dit is makkelijk en goedkoop te krijgen. We worden nogal eens `voor de gek gehouden` en eten dingen die gezond lijken, maar het absoluut niet zijn. En we worden`doodgegooid` met info over wat wel en wat niet gezond voor de mens is. Moeilijk om daar doorheen te kunnen prikken en te bepalen wat nu wel of niet waar is.

U kunt me inhuren om voor u te koken. Ik kook bijvoorbeeld voor u een aantal lekkere maaltijden, die u in kunt vriezen en makkelijk weer kunt opwarmen, zodat u altijd een gezonde keuze kunt maken. En dat doe ik voor u of met u, waar uw behoefte ligt. Ik kan de boodschappen hiervoor verzorgen, ik kan een diner, lunch of feestje voor u verzorgen en verzorg nog vele andere zaken.

Ik wil heel graag gezonde maaltijden verzorgen en lekker koken. Ik wil u meer leren over voeding en koken en ik wil graag een hoop gezelligheid samen met u beleven. Graag kom ik met u in contact om de mogelijkheden en wensen door te spreken.