La dolce vita betekent letterlijk `het zoete leven`. In Italië bedoeld men hier mee “het maximale uit het leven halen”. Goed eten met goed gezelschap in goede gezondheid. Ik zeg: Proost!
Voorgerecht
We beginnen met een grote schaal Antipasti. Verschillende heerlijke hapjes zowel voor de vleesgenieter, vegetariër als de kinderen in uw gezelschap
Vlees
Parmaham Italiaanse salami bonbon van rib-eye en kruidensalade
Vis
Mosselen in champagne room Vitello tonnato Garnalen-pancettaspies
Kaas
Grana pardano met vijgensaus Burrata Courgetterol met mozzerella en olijf Italiaanse blauwe kaas met vijgen-walnotenrol
Groente
Gegrilde paprika met amandel en rozijnen Gevulde champignon met macadamia noten
Hoofdgerecht
Tijdens de secondi piatti oftewel de tweede gang maakt u zelf de keuze of u voor de variant met vlees gaat of het vegetarisch gerecht
Vlees
Porchetta (Italiaanse rollade) of Kabeljauw in tomatensaus Tagliatelle met garnalen, knoflook en peperoncini Risotto Milanese Gegrilde brocolli met pesto Courgette met citroenricotta en hazelnoten
Vegetarisch
Wellington met Italiaanse blauwe kaas, snijbiet en walnoten Portobello caprese Pasta met paprika-roomsaus Gegrilde brocolli met pesto Courgette met citroenricotta en hazelnoten
Dessert
Het nagerecht is een zogenaamd "Gran Dolcé". Hier noemen we het een Grand Dessert. In feite is het gewoon heerlijke desserts delen. Hapje voor hapje nagenieten en praten over de heerlijke dag en de dagen die nog komen! U vindt op deze "Gran Dolcé" onder andere;
Hazelnoten semifreddo met Frangelicosaus Passievrucht tiramisu met amaretti Toscaanse perentaart met limoncello-room Panna cotta met cantuccinikruim Italiaanse chocolade-dadeltaart
Kindermenu
Natuurlijk worden ook de kinderen speciaal verwend deze dag!
Voorgerecht Antipasti schotel
Hoofdgerecht Mini pizza’s op verschillende manieren belegd.