vers uit de oven

We bakken een nieuwe website!

Hij staat nu in de oven!
180 graden voor een dag of 7 of tot goudbruin!

Er wordt hard gewerkt op alle fronten. Zo kook ik sinds enkele maanden in een spik-splinter nieuwe keuken. Ben ik de afgelopen tijd druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe hapjes voor 2023 en nu dus ook een nieuwe website. 

Mocht je toch snel contact met mij op willen nemen kan dat via onderstaande mogelijkheden.

 
Linda Boersma
Linda Boersma
2022-09-23
Anne heeft al meerdere keren heerlijk voor ons en onze gasten gekookt. Wat een heerlijke smaken en op en top overal aan gedacht en rekening mee gehouden. Zo blij dat we jou gevonden hebben! Dank!
Rikie De Vriend
Rikie De Vriend
2022-08-09
Fijne communicatie. Goede kwaliteit prijs verhouding.kortom erg tevreden
Erwin voor den Dag
Erwin voor den Dag
2022-07-04
Gevraagd om een zakelijke lunch samen te stellen aan Anne en dat heeft geweldig goed gedaan. Tijdig aanwezig en lunch boven verwachting, opgesierd met prachtige kannen en schalen. Top! Dankjewel Anne!
Karlijn en Menzo van Wijngaarden
Karlijn en Menzo van Wijngaarden
2022-06-25
Anne heeft voor ons een heerlijk tapas diner verzorgd aangepast aan onze wensen (deels veganistische / vegetarische gerechten). Alle gasten waren enthousiast en er was meer dan genoeg voor iedereen. Ik zou het aan iedereen aanraden.
Noa Dirkx
Noa Dirkx
2022-05-24
Beste moeder, zet (bijna) altijd lekker dingen op tafel ❤️
Anne van Dongen
Anne van Dongen
2022-03-29
Na de bevalling van mijn tweede kindje kwam ik tijd en energie te kort om een gezonde, gevarieerde maaltijden op tafel te zetten. Toen lag het foldertje van koken met Anne in de brievenbus. Wat een uitkomst. Gezonde, lekkere maaltijden om aan te sterken na de bevalling en lekker te smullen. Bezorging aan huis, makkelijk in de magnetron of even in de oven. Prijs kwaliteit is ook goed. Ik vind het vooral lekker dat het niet de doorsnee gerechten zijn, maar net iets anders.
Patricia Stroo
Patricia Stroo
2022-02-17
Door alle drukte van de dag is het heerlijk om soms niet te koken! Dank voor de goede maaltijden Anne!
Joyce van Riel
Joyce van Riel
2022-02-10
Koken vind ik echt niet leuk er komen dan ook weinig culinaire hoogstandjes op tafel. Op werkdagen zijn we laat thuis en komen vaak tijd te kort. Hoe fijn is het dan als iemand je een heerlijke gezonde maaltijd komt brengen. Wij vinden het echt een uitkomst!
Harry Vroedsteijn
Harry Vroedsteijn
2022-01-31
Heerlijk gegeten. Geweldige hapjes. Paste perfect bij oudejaarsavond. Voor herhaling vatbaar.